UNAPREĐUJEMO PRODUKTIVNOST.

At the Office_edited.jpg

Maglian kampus je funkcionalno okruženje za rad, upoznavanje i inovacije, nastalo sa idejom da postane mesto okupljanja za nezavisne ljude koji rade u zajednici. ​Razvijamo model rada u prirodnom okruženju uz primenu tehnoloških rešenja. Kreiramo programe usavršavanja kroz edukacije i podsticaj inovacijama. Optimizujemo produktivnost timova se kroz interaktivne avantura programe i programe za odmor.

RETREAT I TRENING PROGRAMI

Workation

Maglian pruža tehnološku i infrastrukturnu podršku za hibridni model rada i ispunjava različite potrebe i interesovanja kroz kompatibilne sadržaje. Hedonizam programi, forest bathing i zen program koncipirani su tako da budu kompatibilni sa radom i mogu se odvijati istovremeno. Individualne i grupne aktivnosti prilagođene su različitim potrebama i interesovanjima.

Upgrade

Najvažniji resurs kompanija nove generacije su iskustva, uvidi, aktivnosti i interakcije zaposlenih. 

Ako organizacija uči hands-on i kroz razmenu iskustava, znanje se brzo mobiliše i postaje otporno na fluktuaciju zaposlenih i organizacione promene. Maglian realizuje programe stručnog usavršavanja prilagođene realnim potrebama klijenta, primenom metodologije iskustvenog učenja. 

Strategic storming

Maglian nudi prostor i sadržaje za neposredan kontakt i direktnu razmenu u okviru jednog tima i između više timova. 
Strategic storming je idealan program za timove koji rade van kancelarije, za startape, nove projektne timove, za plansiranje proizvoda i usluga, kreativne procese, poslovno planiranje, periodično izveštavanje, brifing, umrežavanje i sl.

Connect

Izgradite kvalitetne odnose u timu kroz zajednička iskustva. Podstaknite razmenu ideja, utemeljite zajedničke vrednosti i podignite nivo uzbuđenja zbog zajedničkih postignuća u interaktivnim sadržajima. Potom ova iskustva prenesite u svoje poslovanje i očekujte rezultate. 

REZIDENCIJALNI PROGRAM
ZA DIGITALNE UMETNIKE

Umetnost nudi metodologiju za inovaciju u načinima na koji vidimo svet i na koje stvaramo. Novi modeli poslovanja nastaju u susretu umetnosti, tehnologije i ekonomije. 

Rezidencijalni program okuplja umetnike u zajednici koja se razvija kroz razmenu između različitih profila stručnjaka. Tokom boravka u Maglian kampusu umetnici kroz svoj rad daju odgovore na pitanja značajna za poslovanje, zajednicu, ekologiju, tehnologiju i srodne oblasti.

Rezidencijalni program će biti aktivan od juna 2022. godine.

 

LABORATORIJA ZA INOVACIJE

Maglian je zajednica digitalnih pionira i nomada okupljena oko inovacija u načinu rada i stilu života. Podstičemo inspiraciju, produbljujemo znanja i veštine klijenata i povezujemo profesionalce koji razmišljaju izvan okvira.

Laboratorija za inovacije objedinjuje Akademiju za mlade lidere,  platformu MagTalks, mentorski program, hub i kacelerator.

Laboratorija za inovacije be biti aktivna od juna 2022. godine.  

COWORKING/COLIVING

Infrastruktura za život i rad u Maglian kampusu objedinjuje nekonvencionalne radne stanice, profesionalne kancelarijske jedinice, programe za aktivan odmor u objektu i u prirodi, sadržaje za odmor i hedonistički program. Prostor je projektovan u skladu sa principima biofilnog dizajna, dovodeći rezidente u kontakt sa prirodom korz arhitekturu i aktivnosti. 

Digitalni nomadi iz inostranstva u Maglianu dobijaju logističku podršku u oblastima specifičnim za nerezidente u Srbiji. 

AKTIVNOSTI, ODMOR, UŽITAK 

Goste očekuju masaža i prateći spa program, intimno iskustvo opuštanja u prirodi u parku Plaža, šetnja kroz šumu, jutarnji yoga program, igre u game zoni, besprekorna usluga u restoranu i vinskom baru i pregršt drugih aktivnosti

 

 
 
 
 
mike-erskine-S_VbdMTsdiA-unsplash.jpg